Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ГО Палилула и познати фудбалер у хуманој акцији

rssBookmark and Share

Ниш 18.10.2022. Нишке вести, Јужна Србија Инфо

Иван Гудељ уручио новац прикупљен од потписаних дресова и књига Нишлији који болује од ретке болести и живи у нехуманим условима, пишу Нишке вести.

Фото: Нишке вести
Фото: Нишке вести

Према речима председника Градске општине Палилула Братислава Вучковића, новац је прикупљен тако што је организовано хуманитарно вече, односно средства су грађани давали када је Иван Гудељ потписивао књиге, дресове и мајице.

Сусрет Ивана Гудеља са Нишлијом којем је помоћ неопходна, не само због болести, већ и због услова у којима живи, био је емотиван, са сузама и речима захвалности.

ГО Палилула је у више наврата помагала Николи.

„Последњи пут смо му однели плочице како би му направили купатило. Сада смо у потрази за мајстором да то и реализујемо. Редовно му дајемо и социјалну помоћ“, казао је Вучковић.

Председник општине Палилула је рекао да ће у разговору са предузетницима и друштвено одговорним компанијама покушати да нађе начин да се овом Нишлији санира кућа. Најавио је да ће се укључити и удружење Радне акције Делијски вис, које ће му окречити кућу и позвао све људе добре воље који могу да помогну, да се се прикључе.


#   Ниш   Братислав Вучковић   Палилула ГО   хуманитарна акција   Иван Гудељ фудбалер
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима