Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Још има времена, ко попије кафу на ОМВ пумпама донира НУРДОР-У и Фондацији НОРБС плус

rssBookmark and Share

Ниш 01.10.2023. Јужна Србија Инфо

1. октобра целокупан приход остварен од продаје ВИВА кафе на ОМВ бензинским станицама иде у добротворне сврхе. Донације за НУРДОР и Фондацију НОРБС плус. ОМВ позива потрошаче да заједно обележе Дан кафе и доп

Још има времена, ко попије кафу на ОМВ пумпама донира НУРДОР-У и Фондацији НОРБС плус

Слатко пијете кафу, онако - од срца? Онда је ваш дан 1. октобар – Међународни  дан кафе. Овај дан је посебан, јер баш тада, уз шољицу добре кафе можете много да учините!

ОМВ Србија и ове године 1. октобра традиционално обележава Међународни дан кафе, тако што ће целокупан приход остварен од продаје ВИВА кафе на ОМВ бензинским станицама широм Србије током Дана кафе, бити дониран НУРДОР-у, Националном удружењу родитеља деце оболеле од рака и Фондацији НОРБС плус чији је примарни циљ набавка медицинско-техничких помагала и подизање квалитета живота особа оболелих од ретких болести. 

Зато вас ОМВ позива да баш тако - слатко и од срца попијете кафу на некој од 63 ОМВ бензинске станице у Србији и прикључите се хуманитарној акцији. 

ОМВ је ову акцију организовао и протеклих година, а велики одзив потрошача и настојање компаније да подржи важне друштвене акције, допринео је да обележавање Међународног дана кафе на овакав начин, постане лепа традиција. Будите део традиције, попијте кафу и донирајте.
У ВИВА кафама богатог и егзотичног укуса, са аромама које освајају сва чула, можете да уживате у пријатном амбијенту ВИВА кафеа на ОМВ пумпама, или да своју кафу понесете са собом. Пријатно и хвала – од срца!


#   Ниш   кафа   донација   НУРДОР удружење   хуманитарна акција   ОМВ пумпе
@NURDOR @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима