Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Хуманитарни турнир у малом фудбалу за помоћ НУРДОР-у

rssBookmark and Share

Ниш 12.10.2019. Јужна Србија Инфо

На теренима Основне школе Душко Радовић, завршен је први хуманитарни турнир у малом фудбалу за помоћ НУРДОР-у који су организовао Ученички парламент Правно пословне школе из Ниша. Прикупљено је, према речима организатора, око 150 000 динара који ће бити уплаћени Националном удружењу родитеља деце оболеле од рака за изградњу Родитељске куће у Београду.

Хуманитарни турнир у малом фудбалу за помоћ НУРДОР-у

Идеју за покретање једне овакве  хумане акције иницирали су ученици првог разреда Правно-пословне школе Никола Живановић и Немања Вулић који су успели да анимирају не само своје вршњаке и другове из школе, већ и скоро стотину  екипа из готово свих нишких средњих и основних школа.

Пехаре и медаље најбољим екипама и учесницима уручио је градоначелник Ниша Дарко Булатовић који је поручио да је ово изванредна идеја и изванредна акција и да ће Град увек подржати овакве замисли, поготово када стижу од  младих људи.

”Хвала Ученичком парламенту Правно пословне школе, а посебно хвала Николи и Немањи који су  осмислили и  организовали једну овако велику акцију прикупљања помоћи за оне којима је и најпотребнија”, рекао је Градоначелник и захвалио и свим екипама које су се одазвале позиву и  још једном доказале своју хуманост.


#   Ниш   турнир   НУРДОР удружење   хуманитарна акција   мали фудбал   Никола Живановић   Правно пословна школа
@NURDOR @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима