Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Лебане: Најбољим ученицима по 10.000 динара од општине

rssBookmark and Share

Лебане 20.06.2017. Инфо центар Југа

У кабинету председника општине Лебане Зорана Илић, данас је приређен пријем за најбоље ученике средњих и основних школа као и за њихове наставнике и професоре.

Лебане: Најбољим ученицима по 10.000 динара од општине

Одлуком Општинског већа општине Лебане, председник је истакнутим ђацима и професорима уручио по 10.000,00 динара.

Основна школа „Радован Ковачевић – Максим“ за ученицу генерације  прогласила је Нину Пауновић, а у ОШ „Вук Караџић“ ову титулу, ђака генерације, понела је Александра Милић. На Републичком такмичењу у школској 2016/17 години, Српски језик - Књижевна олимпијада, треће место освојила је Александра Милић са наставницом Слађаном Јовановић.

На Републичкој смотри стваралаштва , под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја, представа „Црвенкапа“ освојила је друго место, са наставницима Јасминком Богдановић и Дубравком Ђорђевић.

ОШ „Радоје Домановић“ Бошњаце прогласила је ученицу Петру Јовић из Бошњаца, 8. разреда за ученицу генерације 2016/17. године. Лебанска Гимназија, за ученика генерације прогласила је Милоша Богдановића.

Катарина Станојковић са наставницом Душанком Срећковић, Кристина Крстић са наставницом Светланом Цветковић и Лазар Трајковић са наставником Милорадом Трајковићем, на Републичким такмичењима освојили су једно од прва три места / једну од прве три награде, школске 2016/17.

Театар Гимназијалац (19 ученика) са наставником Душаном Благојевићем. СТШ “ Вожд Карађорђе“ Лебане за ученика генерације прогласила је Вељка Филиповића, док је на Републичком такмичењу треће место освојио ученик Живковић Лазар, са наставником Мирком Пешићем.

Председник Илић је ученицима на крају пожелео још више успеха и напретка у свом раду.

Инфо центар Југа

Коментара: 0


#   Лебане   ученици  Зоран Илић   награде
@


 


[ Додај коментар ]