Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Мештани блокирали мост

rssBookmark and Share

Печењевце 29.05.2012. Izvor : T.Stevanović |

Мештани села Печењевце и околних села Чекмина и Шарлинаца протествовали су, са обе стране реке тражећи од локалне самоуправе града Лесковца отварање међумесних аутобуских стајалишта у овим местима а на путној релацији Лесковац – Ниш.

Мештани блокирали мост

Печењевчани су до данас морали да посебним превозом одлазе до удаљеног Брестовца а одатле са њихове станице да се укрцавају у аутобусима за Ниш, иако исти већ пролазе кроз Печењевце али се налгом Градске саобраћајне инспекције Лесковца  не зтаустављјају у овоме месту.

 

Саша Пешић,члан Градскг већа града Лесковца је Печењевчанима обећао брзо решење проблема:

 

“На наредној седници градске скупштине након 1.јуна донеће се одлука о новим  полазним термнинима и аутобуским стајалиштима приградског и међумесног превоза којим ће мештани ових села бити максимално сагледани“,Казао је Пешић.

 

Након овог и других обећања мештани ових села су се мирно,тракторима којима су блокирали прилазе мосту, разишпли својим кућама.

 

Многи од аутобуских превозника из Лесковца и Ниша избегавајуовај путни правац јер је помунути мост на реци Јабланици у Печењевцу оронуо и склон паду.

Коментара: 0


#   село   Печењевце   Саша Пешић
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима