Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Meštani blokirali most

rssBookmark and Share

Pečenjevce 29.05.2012. Izvor : T.Stevanović |

Meštani sela Pečenjevce i okolnih sela Čekmina i Šarlinaca protestvovali su, sa obe strane reke tražeći od lokalne samouprave grada Leskovca otvaranje međumesnih autobuskih stajališta u ovim mestima a na putnoj relaciji Leskovac – Niš.

Meštani blokirali most

Pečenjevčani su do danas morali da posebnim prevozom odlaze do udaljenog Brestovca a odatle sa njihove stanice da se ukrcavaju u autobusima za Niš, iako isti već prolaze kroz Pečenjevce ali se nalgom Gradske saobraćajne inspekcije Leskovca  ne ztaustavljjaju u ovome mestu.

 

Saša Pešić,član Gradskg veća grada Leskovca je Pečenjevčanima obećao brzo rešenje problema:

 

“Na narednoj sednici gradske skupštine nakon 1.juna doneće se odluka o novim  polaznim termninima i autobuskim stajalištima prigradskog i međumesnog prevoza kojim će meštani ovih sela biti maksimalno sagledani“,Kazao je Pešić.

 

Nakon ovog i drugih obećanja meštani ovih sela su se mirno,traktorima kojima su blokirali prilaze mostu, razišpli svojim kućama.

 

Mnogi od autobuskih prevoznika iz Leskovca i Niša izbegavajuovaj putni pravac jer je pomunuti most na reci Jablanici u Pečenjevcu oronuo i sklon padu.

Komentara: 0


#   selo   Pečenjevce   Saša Pešić
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima