Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Наставак улагања у реконструкцију лесковачке Опште болнице

rssBookmark and Share

Лесковац 05.01.2018. Јужна Србија Инфо

И у 2018. години биће настављен процес побољшања услова за лечење и боравак пацијената у лесковачкој Општој болнци, ово је истакнуто на данашњој конференцији за новинаре на којој су говорили градоначелник Лесковца Горан Цветановић и директор болнице Небојша Димитријевића.

Наставак улагања у реконструкцију лесковачке Опште болнице

Овом приликом речено је да ће у току 2018. године бити опремљена нова централна стерилизација, да ће компанија „Јура“ донирати лапараскоп и ултразвук, као и да се очекује реконструкција постојеће котларнице.

Ово ће бити само нека од улагања која ће бити спроведена у лесковачкој болници у којој је у току прошле године уложено око милиона евра сопствених средстава, али и донатора и Републике Србије.

Директор Димитријевић је навео и да је један од циљева реконструкција целе зграде Опште болнице која ће тако уређена, према његовим речима, служити за понос свим Лесковачанима.

Градоначелник Цветановић је рекао да ће у току ове године 8 лекара добити посао на неодређено време, као и 8 медицинских сестара са високом стручном спремом.

Коментара: 0


#   Лесковац   Горан Цветановић   здравље   Небојша Димитријевић   реконструкција   Општа болница Лесковац
@CvetanovicG @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима