Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Обнова летњиковаца у Светосавском парку

rssBookmark and Share

Ниш 26.07.2021. Јужна Србија Инфо

Општина Медијана започела репарацију вењака који се налазе на њеној територији. Поправком клупа на летњиковцима у Светосавском парку, почела је репарација 40 вењака који се налазе на територији Градске општине Медијана.

Обнова летњиковаца у Светосавском парку

-Обухваћени су вењаци на прометним локацијама, као што је Чаирски и  Парк Светог Саве, али и друга места где се грађани највише окупљају током летњих месеци и где постоји потреба за радовима. Пре месец дана обећао сам пензионерима да ћемо санирати вењаке у Светосавском  парку, и ево испуњавамо то обећање – рекао је председник Градске општине Медијана Небојша Коцић, нагласивши да се највећи део урбаног мобилијара налази управо на територији Медијане и да „зуб времена“ чини своје.

Старији суграђани којима су „печурке“ омиљено место за играње шаха, разговор и дружење поздрављају брзу реакцију руководства највеће нишке, уз молбу да се у очување новог изгледа мобилијара укључи и Комунална полиција и Полицијска управа у Нишу. Кажу да су врло често на мети несавесних грађана, па апелују да се имовина грађана и Града Ниша не уништава јер је потребна свима. 

Ново лице летњиковци би требало да добију у наредних 40-ак дана. Предвиђена је израда и монтажа  недостајућих и замена оштећених  елемената од дрвета и метала, поправка кровног покривача и фарбање комплетног вењака. 

 


#   Ниш   Медијана градска општина   Паркинг сервис   парк Светог Саве   реконструкција   комунална полиција   Небојша Коцић   летњиковац   вињак
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима