Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Obnova letnjikovaca u Svetosavskom parku

rssBookmark and Share

Niš 26.07.2021. Južna Srbija Info

Opština Medijana započela reparaciju venjaka koji se nalaze na njenoj teritoriji. Popravkom klupa na letnjikovcima u Svetosavskom parku, počela je reparacija 40 venjaka koji se nalaze na teritoriji Gradske opštine Medijana.

Obnova letnjikovaca u Svetosavskom parku

-Obuhvaćeni su venjaci na prometnim lokacijama, kao što je Čairski i  Park Svetog Save, ali i druga mesta gde se građani najviše okupljaju tokom letnjih meseci i gde postoji potreba za radovima. Pre mesec dana obećao sam penzionerima da ćemo sanirati venjake u Svetosavskom  parku, i evo ispunjavamo to obećanje – rekao je predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić, naglasivši da se najveći deo urbanog mobilijara nalazi upravo na teritoriji Medijane i da „zub vremena“ čini svoje.

Stariji sugrađani kojima su „pečurke“ omiljeno mesto za igranje šaha, razgovor i druženje pozdravljaju brzu reakciju rukovodstva najveće niške, uz molbu da se u očuvanje novog izgleda mobilijara uključi i Komunalna policija i Policijska uprava u Nišu. Kažu da su vrlo često na meti nesavesnih građana, pa apeluju da se imovina građana i Grada Niša ne uništava jer je potrebna svima. 

Novo lice letnjikovci bi trebalo da dobiju u narednih 40-ak dana. Predviđena je izrada i montaža  nedostajućih i zamena oštećenih  elemenata od drveta i metala, popravka krovnog pokrivača i farbanje kompletnog venjaka. 

 

Komentara: 0


#   Niš   Medijana gradska opština   Parking servis   park Svetog Save   rekonstrukcija   Nebojša Kocić   letnjikovac   vinjak
@


 


[ Dodaj komentar ]





Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima