Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ОШ "Зоран Ђинђић" на оригиналан начин обележила Дан школе (ФОТО)

rssBookmark and Share

Ниш 26.01.2023. Јужна Србија Инфо

У среду 25. јануара, Луткарско позориште у Нишу било је позорница за ученике Основне школе „Др Зоран Ђинђић“ нишко насеље Брзи Брод, који су на оригиналан и савремен начин обележили Дан школе, 12 година постојања, уочи празника Светог Саве.

ОШ "Зоран Ђинђић" на оригиналан начин обележила Дан школе (ФОТО)

У култном нишком Позоришту лутака, више од две стотине посетилаца, могло је да чује најупечатљивије мисли др Зорана Ђинђића о животу, о људским квалитетима, нарочито о образовању и важности образовања и целоживотном учењу и деце и одраслих, а све то праћено је краћим беседама ученика које су те речи инспирисале, музиком, плесом…

Дешавања на сцени све време пратили су видео записи на видеобиму који су осмислили и реализовали ученици са сојим наставницама, такође инспирисани беседама.

Директорка школе Драгана Стевановић, такође је истакла важност образовања и да је мисија школе да подстиче лични развој сваког ученика, мишљење, интересовање, да подиже ниво културе и васпитања, а визија да постане модерно опремљена школа где ће се неговати таленти, рађати нове идеје и унапређивати знање.


#   Ниш   Дан школе   Зоран Ђинђић ОШ   Драгана Стевановић
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима