Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

OŠ "Zoran Đinđić" na originalan način obeležila Dan škole (FOTO)

rssBookmark and Share

Niš 26.01.2023. Južna Srbija Info

U sredu 25. januara, Lutkarsko pozorište u Nišu bilo je pozornica za učenike Osnovne škole „Dr Zoran Đinđić“ niško naselje Brzi Brod, koji su na originalan i savremen način obeležili Dan škole, 12 godina postojanja, uoči praznika Svetog Save.

OŠ "Zoran Đinđić" na originalan način obeležila Dan škole (FOTO)

U kultnom niškom Pozorištu lutaka, više od dve stotine posetilaca, moglo je da čuje najupečatljivije misli dr Zorana Đinđića o životu, o ljudskim kvalitetima, naročito o obrazovanju i važnosti obrazovanja i celoživotnom učenju i dece i odraslih, a sve to praćeno je kraćim besedama učenika koje su te reči inspirisale, muzikom, plesom…

Dešavanja na sceni sve vreme pratili su video zapisi na videobimu koji su osmislili i realizovali učenici sa sojim nastavnicama, takođe inspirisani besedama.

Direktorka škole Dragana Stevanović, takođe je istakla važnost obrazovanja i da je misija škole da podstiče lični razvoj svakog učenika, mišljenje, interesovanje, da podiže nivo kulture i vaspitanja, a vizija da postane moderno opremljena škola gde će se negovati talenti, rađati nove ideje i unapređivati znanje.

Komentara: 0


#   Niš   Dan škole   Zoran Đinđić OŠ   Dragana Stevanović
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima