Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пензионери из више градова долазе у Блаце да прославе 8. март

rssBookmark and Share

Лесковац 27.02.2016. Горица Шеговић

Удружење пензионера општине Блаце и ове године организује традиционално осмомартовско дружење.
Долазе гости из Алексинца, Крушевца, Бруса, Лесковца…

Фото: You Tube
Фото: You Tube

Удружење пензионера општине Блаце и ове године организује традиционално осмомартовско дружење. Новина у односу на раније године је та што ће ове године прослава бити увеличана и присуством великог броја прензионера из све четири општине топличког округа, а присуствоваће и пензионери из Алексинца, Крушевца, Бруса, Лесковца…

У удружењу пензионера општине Блаце истичу да је интересовање велико а како нам је председник овог удружења, Верица Шелмић рекла, прослави ће присуствовати и око 100 блачких пензионера.

Програм почиње осмог марта у 12 часова у Културном центру Драинац у Блацу пригодним културно-забавним програмом а дружење се наставља у ресторану Емона 2 у Блацу, уз богат мени и оркестар Красић.

Цена уплате је 1200 динара а уплата се врши у Удружењу пензионера општине Блаце. Уплату за осмомартовску прославу могуће је уплатити до уторка 01. марта.
Верица Селмиц - председник удрузења пензионера опстине Блаце

Од априла крећу и излети за пензионере

У овом удружењу истичу да сезона излета за пензионере почиње 7. априла на велики православни празник Благовести, када је планиран први овогодишњи излет и то на релацији – Крушевац- Ђунис- Рибарска бања. Излети за пензионере почев од 7. априла организоваће се сваког месеца а поред старих планиран је и обилазак нових дестинација.

 

Извор: Топличке Вести

Коментара: 0


#   Лесковац   Алексинац   Крушевац   Блаце   прослава   Брус   Рибарска Бања   пензионери   Удружење пензионера   Дан жена   8. март   Емона ресторан  
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима