Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Penzioneri iz više gradova dolaze u Blace da proslave 8. mart

rssBookmark and Share

Leskovac 27.02.2016. Gorica Šegović

Udruženje penzionera opštine Blace i ove godine organizuje tradicionalno osmomartovsko druženje.
Dolaze gosti iz Aleksinca, Kruševca, Brusa, Leskovca…

Foto: You Tube
Foto: You Tube

Udruženje penzionera opštine Blace i ove godine organizuje tradicionalno osmomartovsko druženje. Novina u odnosu na ranije godine je ta što će ove godine proslava biti uveličana i prisustvom velikog broja prenzionera iz sve četiri opštine topličkog okruga, a prisustvovaće i penzioneri iz Aleksinca, Kruševca, Brusa, Leskovca…

U udruženju penzionera opštine Blace ističu da je interesovanje veliko a kako nam je predsednik ovog udruženja, Verica Šelmić rekla, proslavi će prisustvovati i oko 100 blačkih penzionera.

Program počinje osmog marta u 12 časova u Kulturnom centru Drainac u Blacu prigodnim kulturno-zabavnim programom a druženje se nastavlja u restoranu Emona 2 u Blacu, uz bogat meni i orkestar Krasić.

Cena uplate je 1200 dinara a uplata se vrši u Udruženju penzionera opštine Blace. Uplatu za osmomartovsku proslavu moguće je uplatiti do utorka 01. marta.
Verica Selmic - predsednik udruzenja penzionera opstine Blace

Od aprila kreću i izleti za penzionere

U ovom udruženju ističu da sezona izleta za penzionere počinje 7. aprila na veliki pravoslavni praznik Blagovesti, kada je planiran prvi ovogodišnji izlet i to na relaciji – Kruševac- Đunis- Ribarska banja. Izleti za penzionere počev od 7. aprila organizovaće se svakog meseca a pored starih planiran je i obilazak novih destinacija.

 

Izvor: Topličke Vesti

Komentara: 0


#   Leskovac   Aleksinac   Kruševac   Blace   proslava   Brus   Ribarska Banja   penzioneri   Udruženje penzionera   Dan žena   8. mart   Emona restoran  
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima