Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Помоћ за борца са Кошара и његову мајку - започета процедура за добијање струје

rssBookmark and Share

Ниш 10.01.2023. Јужна Србија Инфо

Бојана Јованчића, ратног војног ветерана, који живи у центру Ниша са болесном мајком у тешким условима, посетила је градоначелница Ниша Драгана Сотировски са сарадницима и донаторима и уручила му помоћ.

Фото: Град Ниш
Фото: Град Ниш

Обезбеђен је намештај који је према Бојановим речима био најпотребнији, биће му достављена неопходна обућа и одећа, његова мајка биће у Прихватилишту за одрасле и старе особе. Покренули смо процедуру за упис стана у катастар непокретности како би што пре добили струју коју немају готово пет година, а Центар за социјални рад „Свети Сава“ доделио је Бојану једнократну новчану помоћ, рекла је том приликом градоначелница.

Бојан је током НАТО агресије на нашу земљу био припадник војске распоређен на Косову и Метохији, након чега се разболео и изгубио способност за рад. Он је захвалио градоначелници која га је посетила са тимом сарадника рекавши да му је драго да га се неко сетио и што покушава да реши његове проблеме.

Надам се да је ово почетак краја мојих мука и да ћу после живота у мраку бити решени сви проблеми и да ћу добити поново струју, као и да ће мајци бити боље. Хвала градоначелници што је дошла са својим тимом и покренула решавање проблема. То ми много значи и надам се најбољем, рекао је Бојан.


#   Ниш   струја   Драгана Сотировски   социјално угрожени   Центар за социјални рад Свети Сава   Битка на Кошарама   борац са Кошара
#GradonacelnicaN @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима