Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pomoć za borca sa Košara i njegovu majku - započeta procedura za dobijanje struje

rssBookmark and Share

Niš 10.01.2023. Južna Srbija Info

Bojana Jovančića, ratnog vojnog veterana, koji živi u centru Niša sa bolesnom majkom u teškim uslovima, posetila je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski sa saradnicima i donatorima i uručila mu pomoć.

Foto: Grad Niš
Foto: Grad Niš

Obezbeđen je nameštaj koji je prema Bojanovim rečima bio najpotrebniji, biće mu dostavljena neophodna obuća i odeća, njegova majka biće u Prihvatilištu za odrasle i stare osobe. Pokrenuli smo proceduru za upis stana u katastar nepokretnosti kako bi što pre dobili struju koju nemaju gotovo pet godina, a Centar za socijalni rad „Sveti Sava“ dodelio je Bojanu jednokratnu novčanu pomoć, rekla je tom prilikom gradonačelnica.

Bojan je tokom NATO agresije na našu zemlju bio pripadnik vojske raspoređen na Kosovu i Metohiji, nakon čega se razboleo i izgubio sposobnost za rad. On je zahvalio gradonačelnici koja ga je posetila sa timom saradnika rekavši da mu je drago da ga se neko setio i što pokušava da reši njegove probleme.

Nadam se da je ovo početak kraja mojih muka i da ću posle života u mraku biti rešeni svi problemi i da ću dobiti ponovo struju, kao i da će majci biti bolje. Hvala gradonačelnici što je došla sa svojim timom i pokrenula rešavanje problema. To mi mnogo znači i nadam se najboljem, rekao je Bojan.


#   Niš   struja   Dragana Sotirovski   socijalno ugroženi   Centar za socijalni rad Sveti Sava   Bitka na Košarama   borac sa Košara
#GradonacelnicaN @


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima