Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Признање за најбоље и пример за будуће ученике генерације

rssBookmark and Share

Ниш 02.10.2019. Јужна Србија Инфо

Градска општина Медијана представила билборд на којима су ученици генерације основних и средњих школа са подручја општине у школској 2018/2019. години

Признање за најбоље и пример за будуће ученике генерације

Градска општина Медијана представила је билборд на којима су ученици генерације основних и средњих школа са подручја општине у школској 2018/2019. години. На овај начин највећа нишка општина одаје признање најбољим основцима и средњошколцима за постигнуте резултате у раду, из 10 основних и 12 средњих школа, и уз позив осталим ученицима да следе њихов пример.

-Нема бољег представљања једне општине, града и државе од тога када то учине најбољи међу најбољима. Желимо да им кажемо да су они наш понос. Мислим да смо их помало и изненадили, али смо им, према првим реакцијама дали подстрек да буду још бољи у даљем школовању, каже председник Градске општине Медијана Небојша Коцић, уз напомену да је ова идеја потекла на седници Већа Градске општине Медијана и да је врло брзо и реализована.

Билборд је постављен на једној од најфреквентнијих локација у Нишу, на углу Булевара Немањића и Византијског булевара, у Светосавском парку, у сарадњи са агенцијом Адвер Сити која је без надокнаде уступила овај рекламни простор, и на тај начин дала подршку необичној „реклами“ најуспешнијих основаца и средњошколаца са подручја највеће нишке општине. Представљању су присустовали и ученици који су на фотографији, са родитељима. Билборд ће на овом месту стајати до 15. октобра, а пракса оваквог презентовања вредних ђака биће настављена и наредне године.

 

Коментара: 0


#   Ниш   Медијана градска општина   билборд   Небојша Коцић   ученик генерације
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима