Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Промоција спота за безбедност деце у саобраћају, "Запевајте сви возачи" (ВИДЕО)

rssBookmark and Share

Врање 14.11.2017. Јужна Србија Инфо

Град Врање је једина локална самоуправа у Србији, која је урадила спот намењен најмлађима са намером да и на тај начин, утиче на свест код свих учесника у погледу поштовања правила безбедности у саобраћају.

Промоција спота за безбедност деце у саобраћају, "Запевајте сви возачи" (ВИДЕО)

"Стратегија тела за Координацију безбедности саобраћаја је да до 2020. године нема ни повређене, ни страдале деце, а на територији Града Врања прошле године број повређених младих особа смањен је за 50%", истакао је градоначелник Врања др Слободан Миленковић, на конференцији за новинаре, уприличеној поводом промоције спота.

Он је говорио и о активностима које је у претходном периоду спровео Савет за безбедност саобраћаја града Врања, што га сврстава у ред најбољих у Србији. ,

,Агенција за безбедност саобраћаја и Град Врање имају изузетну сарадњу, која је резултирала реализацијом бројних пројеката. Делујемо превентивно и не смемо бити пасивни јер су последице онда велике", нагласио је представник Агенције за безбедност саобраћаја Никола Брборић. Он је казао и да ће се данас водити разговори о размени искуства и начинима још боље координације. 

О споту у коме се појављује око 60-ак учесника говорио је глумац Драган Живковић.

"Уложили смо велики труд и убеђени смо да ће наша порука стићи до свих учесника у саобраћаја, а то је да сви поштују правила безбедности у саобраћају", рекао је Живковић.  

Коментара: 0


#   Врање   школе   саобраћај   деца   Слободан Миленковић   Савет за безбедност   Град Врање   Агенција за безбедност саобраћаја   Драган Живковић   Савет за безбедност саобраћаја   спот   Никола Брборић
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима