Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Promocija spota za bezbednost dece u saobraćaju, "Zapevajte svi vozači" (VIDEO)

rssBookmark and Share

Vranje 14.11.2017. Južna Srbija Info

Grad Vranje je jedina lokalna samouprava u Srbiji, koja je uradila spot namenjen najmlađima sa namerom da i na taj način, utiče na svest kod svih učesnika u pogledu poštovanja pravila bezbednosti u saobraćaju.

Promocija spota za bezbednost dece u saobraćaju, "Zapevajte svi vozači" (VIDEO)

"Strategija tela za Koordinaciju bezbednosti saobraćaja je da do 2020. godine nema ni povređene, ni stradale dece, a na teritoriji Grada Vranja prošle godine broj povređenih mladih osoba smanjen je za 50%", istakao je gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković, na konferenciji za novinare, upriličenoj povodom promocije spota.

On je govorio i o aktivnostima koje je u prethodnom periodu sproveo Savet za bezbednost saobraćaja grada Vranja, što ga svrstava u red najboljih u Srbiji. ,

,Agencija za bezbednost saobraćaja i Grad Vranje imaju izuzetnu saradnju, koja je rezultirala realizacijom brojnih projekata. Delujemo preventivno i ne smemo biti pasivni jer su posledice onda velike", naglasio je predstavnik Agencije za bezbednost saobraćaja Nikola Brborić. On je kazao i da će se danas voditi razgovori o razmeni iskustva i načinima još bolje koordinacije. 

O spotu u kome se pojavljuje oko 60-ak učesnika govorio je glumac Dragan Živković.

"Uložili smo veliki trud i ubeđeni smo da će naša poruka stići do svih učesnika u saobraćaja, a to je da svi poštuju pravila bezbednosti u saobraćaju", rekao je Živković.  

video...

Komentara: 0


#   Vranje   škole   saobraćaj   deca   Slobodan Milenković   Savet za bezbednost   Grad Vranje   Agencija za bezbednost saobraćaja   Dragan Živković   Savet za bezbednost saobraćaja   spot   Nikola Brborić
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima