Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Први пријем грађана ове године у Градској кући, стари - нови проблеми, пензионери и простор за окупљање, инфраструктура

rssBookmark and Share

Ниш 21.02.2024. Јужна Србија Инфо

Данас је у Градској кући у Нишу одржан је први пријем грађана ове године, где су изнети бројни проблеми који муче заједницу. Поред питања комуналне инфраструктуре, најстарији грађани тражили су адекватан простор за своје активности.

Први пријем грађана ове године у Градској кући, стари - нови проблеми, пензионери и простор за окупљање, инфраструктура

Света Бојковић из удружења пензионера општине Медијана истакла је да тренутни простор у којем се окупљају пензионери није прикладан, с поломљеним столицама и непогодним условима за дружење. Она је нагласила да простор значи мир и омогућава квалитетно проведено време пензионерима.

Градоначелница Ниша, Драгана Сотировски, обећала је да ће у наредним данима понудити неколико могућих локација за пензионере, а они ће одлучити која им највише одговара.

Такође, међу проблемима које су грађани изнели су недостатак уличног осветљења у Палмотићевој улици, недостатак паркинга код вртића, као и недостатак успоривача брзине у улици Инжењера Бривиса. Добивено је обећање да ће се ови проблеми решити, а градоначелница је најавила да ће градско руководство наставити са обиласком насеља како би се директно суочили с проблемима заједнице.

 

 


#   Ниш   Драгана Сотировски   пензионери   инфраструктура   пријем грађана
#GradonacelnicaN @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима