Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Prvi prijem građana ove godine u Gradskoj kući, stari - novi problemi, penzioneri i prostor za okupljanje, infrastruktura

rssBookmark and Share

Niš 21.02.2024. Južna Srbija Info

Danas je u Gradskoj kući u Nišu održan je prvi prijem građana ove godine, gde su izneti brojni problemi koji muče zajednicu. Pored pitanja komunalne infrastrukture, najstariji građani tražili su adekvatan prostor za svoje aktivnosti.

Prvi prijem građana ove godine u Gradskoj kući, stari - novi problemi, penzioneri i prostor za okupljanje, infrastruktura

Sveta Bojković iz udruženja penzionera opštine Medijana istakla je da trenutni prostor u kojem se okupljaju penzioneri nije prikladan, s polomljenim stolicama i nepogodnim uslovima za druženje. Ona je naglasila da prostor znači mir i omogućava kvalitetno provedeno vreme penzionerima.

Gradonačelnica Niša, Dragana Sotirovski, obećala je da će u narednim danima ponuditi nekoliko mogućih lokacija za penzionere, a oni će odlučiti koja im najviše odgovara.

Takođe, među problemima koje su građani izneli su nedostatak uličnog osvetljenja u Palmotićevoj ulici, nedostatak parkinga kod vrtića, kao i nedostatak usporivača brzine u ulici Inženjera Brivisa. Dobiveno je obećanje da će se ovi problemi rešiti, a gradonačelnica je najavila da će gradsko rukovodstvo nastaviti sa obilaskom naselja kako bi se direktno suočili s problemima zajednice.

 

 


#   Niš   Dragana Sotirovski   penzioneri   infrastruktura   prijem građana
#GradonacelnicaN @


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima