Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Шабић тражи информације о контролама у Јури

rssBookmark and Share

Лесковац 17.07.2016. ОК радио

Родољуб Шабић наложио је, како је саопштено у петак, Министарству за рад, да без одлагања, а најкасније у року од пет дана, дневном листу "Данас" достави информације о инспекцијским контролама извршеним у фабрикама "Јура" у Рачи, Нишу и Лесковцу.

Фото: mc.rs
Фото: mc.rs

Повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности Родољуб Шабић наложио је, како је саопштено у петак, Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања да без одлагања, а најкасније у року од пет дана, дневном листу "Данас" достави информације о инспекцијским контролама извршеним у фабрикама "Јура" у Рачи, Нишу и Лесковцу.

Наложио је и да се том листу доставе и информације о томе да ли је Инспекција рада у Нишу од "Јура компаније" добила на поклон аутомобиле.

Министарство је дужно да о извршењу решења извести Повереника у року од седам дана од пријема решења, саопштио је Шабићев кабинет.

Министарство по захтеву из те редакције за приступ информацијама уопште није поступало, а није ни након жалбе Поверенику, у остављеном року да се изјасни, оправдало разлоге свог непоступања.

Коментара: 0


#   Лесковац   Јура   контрола   инспекција   Радољуб Шабић   Инспекција рада   Министарство рада   Лист Данас
@OnlineDanas @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима