Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Šabić traži informacije o kontrolama u Juri

rssBookmark and Share

Leskovac 17.07.2016. OK radio

Rodoljub Šabić naložio je, kako je saopšteno u petak, Ministarstvu za rad, da bez odlaganja, a najkasnije u roku od pet dana, dnevnom listu "Danas" dostavi informacije o inspekcijskim kontrolama izvršenim u fabrikama "Jura" u Rači, Nišu i Leskovcu.

Foto: mc.rs
Foto: mc.rs

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić naložio je, kako je saopšteno u petak, Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja da bez odlaganja, a najkasnije u roku od pet dana, dnevnom listu "Danas" dostavi informacije o inspekcijskim kontrolama izvršenim u fabrikama "Jura" u Rači, Nišu i Leskovcu.

Naložio je i da se tom listu dostave i informacije o tome da li je Inspekcija rada u Nišu od "Jura kompanije" dobila na poklon automobile.

Ministarstvo je dužno da o izvršenju rešenja izvesti Poverenika u roku od sedam dana od prijema rešenja, saopštio je Šabićev kabinet.

Ministarstvo po zahtevu iz te redakcije za pristup informacijama uopšte nije postupalo, a nije ni nakon žalbe Povereniku, u ostavljenom roku da se izjasni, opravdalo razloge svog nepostupanja.

Komentara: 0


#   Leskovac   Jura   kontrola   inspekcija   Radoljub Šabić   Inspekcija rada   Ministarstvo rada   List Danas
@OnlineDanas @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima