Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

„Шарено, чисто, весело – здраво!“

rssBookmark and Share

17.09.2015. Јужна Србија Инфо

Јуче је у Дели простору у Нишу, одржана је прес конференција Удружења младих АзБуки поводом пројекта „Шарено, чисто, весело – здраво!“ који се реализује уз подршку Ресурс центра „Едукативни центар – Крушевац“, а у оквиру програма „Млади су закон – Министарство омладине и спорта.

Фото: АзБуки
Фото: АзБуки

Удружење АзБуки најавило је активности које ће реализовати помоћу  младих чланова, активиста и сарадника, а које имају за циљ да нагласе значај рециклирања, заштите животне средине, уређења јавних простора у којима млади проводе слободно време, организaције активности за младе у тим просторима као и подизање свести о важности квалитета и чистоће поменутих површина.

Локације на којима ће се одвијати пројектне активности су у парковима Светог Саве, у Чаиру, парку на Тргу Александра Карађорђевића и испред Градске куће. Поред акција у парковима, пројекат ће се реализовати и кроз организовање занимљивих радионица за младе.  Сарадници удружења АзБуки на пројекту су Дом ученика средњих школа, Дом Душко Радовић, Прехрамбено- хемијска школа и Уметничка школа из Ниша.

Као једна од првих активности у низу, планирана је едукативна радионица у Дому ученика средњих школа у четвртак 17.9. са почетком у 20 часова, а затим и у Дому Душко Радовић, 21.9. у 17 часова.

Коментара: 1


#   млади   Дом ученика   Дом ученика средњих школа   радионице   Удружење АзБуки       Министарство спорта и омладине   Млади су закон   Уметничка школа   Дом Душко Радовић
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-0)

    Srećko, 17.09.2015.:
    Deca trebaju da uvek budu nositelji higijene u svakom gradu. Netreba se stideti da se uzme da se ocisti ulica jel tako ce grad biti mnogo cistiji


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима