Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Конкурс за младе „Академија нових занимања” - дигитални маркетинг, веб дизајн, графички дизајн, фотографија...

rssBookmark and Share

Ниш 07.08.2020. Јужна Србија Инфо

Град Ниш је објавио Јавни конкурс за бесплатне обуке за младе, у оквиру пројекта „Академија нових занимања”

Конкурс за младе „Академија нових занимања” - дигитални маркетинг, веб дизајн, графички дизајн, фотографија...

„Академија нових занимања” је пројекат који је одобрен Граду Нишу у оквиру Јавног конкурса за подршку јединицима локалне самоуправе у спровођењу омладинске политике на локалном нивоу, од стране Министарства омладине и спорта, у износу од 2.949.000 динара. Пројекат се реализује у партнерству са Регионалном развојном агенцијом – ЈУГ и Центром за иновативно предузетништво младих – Стартап центар Ниш.

Циљ пројекта је да 90 младих људи стекне практична знања, вештине и компетенције, које су савремене и тражене на тржишту рада, а са којима ће бити у могућности да послују као фриленсери, онлајн, или се пријаве за Конкурс за станаре Старт ап центра или региструју радњу/предузеће.

Бесплатне обуке за младе Ниша се реализују у периоду септембар-новембар 2020. године, у трајању од 40 или 50 школских часова, из следећих шест области: дигитални маркетинг менаџмент, веб дизајн, copywriter & content writer, графички дизајн, фотографија и Photoshop и књиговодство. За учеснике обука је предвиђен и бесплатни пословни семинар о фриленсингу, онлајн пословању, оснивању старт апа и програму Старт ап центра.

Бесплатне обуке су намењене младима (15-30 година) – незапосленима, онима који желе промену каријере, припадницима рањивих група и сл. Након похађаних обука полаже се тест, добија сертификат и учесници су у обавези да се региструју на неком од сајтова за онлајн пословање како би се пратио њихов рад у наредном периоду.

За учешће на објављеном Јавном конкурсу за бесплатне обуке за младе из Ниша, у оквиру пројекта „Академија нових занимања”, неопходно је да млади пошаљу пријаву, поседују рачунар и добру интернет конекцију, и да се обавежу да ће присуствовати на минимум 95% (онлајн) наставе потписивањем уговора.

Текст Јавног конкурса за бесплатне обуке за младе и Пријавни формулар можете видети у делу: КОНКУРСИ на сајту Града Ниша. Рок за пријаву је 17.8.2020. године.

Више информација о самом Јавном конкурсу можете добити у Омладинском клубу Канцеларије за младе Града Ниша, или на 504770, односно kzm.nis@gmail.com

Пројекат спроводи: Град Ниш, финансира Министарство омладине и спорта Републике Србије.

Коментара: 0


#   Ниш   млади   информатика   конкурс   дизајнери   Министарство спорта и омладине   Академија нових занимања
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима