Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Град Ниш је расписао Јавни конкурс за финансирање и суфинансирање пројеката за младе

rssBookmark and Share

Ниш 23.07.2018. Јужна Србија Инфо

Град Ниш сваке године, путем Јавног конкурса за финансирање и суфинансирање пројеката за младе, пружа подршку младима у свим областима које су значајне за унапређење друштвеног положаја младих, финансирањем пројеката удружења младих и удружења за младе.

Град Ниш је расписао Јавни конкурс за финансирање и суфинансирање пројеката за младе

Јавни конкурс за финансирање и суфинансирање пројеката за младе у 2018. години расписан је 16. јуна 2018. године за пројекте из тематских области у складу са циљевима наведеним у Стратегији за бригу о младима Града Ниша 2015 – 2020 и Локалном акционом плану за младе Града Ниша 2015 – 2020.

Документацију потребну за аплицирање по Јавном конкурсу можете наћи на сајту Града Ниша, у делу Јавна обавештења, затим Конкурси (www.ni.rs/konkursi//).

Овим путем Комисија за избор пројеката за младе, Секретаријат за омладину и спорт и Канцеларија за младе Града Ниша позивају сва заинтересована удружења младих и удружења за младе да узму учешће у конкурсу како би кроз реализацију својих пројектних идеја допринели унапређењу положаја младих и остваривању циљева омладинске политике у граду Нишу.

Пријаве на Kонкурс доставити поштом или лично на адресу: Секретаријат за омладину и спорт – Одсек за омладину, ул. Вожда Карађорђа, бр. 16, II спрат, Ниш.

Крајњи рок за подношење пријава на Јавни конкурс је понедељак, 30. јула 2018. године до 15h.

Коментара: 0


#   Ниш   млади   Канцеларија за младе   финансирање   конкурс   пројекти   јавни конкурс   секретаријат
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима