Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Grad Niš je raspisao Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata za mlade

rssBookmark and Share

Niš 23.07.2018. Južna Srbija Info

Grad Niš svake godine, putem Javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata za mlade, pruža podršku mladima u svim oblastima koje su značajne za unapređenje društvenog položaja mladih, finansiranjem projekata udruženja mladih i udruženja za mlade.

Grad Niš je raspisao Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata za mlade

Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata za mlade u 2018. godini raspisan je 16. juna 2018. godine za projekte iz tematskih oblasti u skladu sa ciljevima navedenim u Strategiji za brigu o mladima Grada Niša 2015 – 2020 i Lokalnom akcionom planu za mlade Grada Niša 2015 – 2020.

Dokumentaciju potrebnu za apliciranje po Javnom konkursu možete naći na sajtu Grada Niša, u delu Javna obaveštenja, zatim Konkursi (www.ni.rs/konkursi//).

Ovim putem Komisija za izbor projekata za mlade, Sekretarijat za omladinu i sport i Kancelarija za mlade Grada Niša pozivaju sva zainteresovana udruženja mladih i udruženja za mlade da uzmu učešće u konkursu kako bi kroz realizaciju svojih projektnih ideja doprineli unapređenju položaja mladih i ostvarivanju ciljeva omladinske politike u gradu Nišu.

Prijave na Konkurs dostaviti poštom ili lično na adresu: Sekretarijat za omladinu i sport – Odsek za omladinu, ul. Vožda Karađorđa, br. 16, II sprat, Niš.

Krajnji rok za podnošenje prijava na Javni konkurs je ponedeljak, 30. jula 2018. godine do 15h.

Komentara: 0


#   Niš   mladi   Kancelarija za mlade   finansiranje   konkurs   projekti   javni konkurs   sekretarijat
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima