Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Спасен коњ који је упао у шахту у насељу Ледена стена

rssBookmark and Share

Ниш 03.07.2022. Јужна Србија Инфо

"У суботу смо учествовали у спасавању коња који је упао у отворени шахт на Леденој стени. Три сата је било потребно да се нађе опрема, људство и успели смо", кажу из нишког удружења Зоо Планет.

Фото: Зоо Планет Фејсбук
Фото: Зоо Планет Фејсбук

Саопштење Зоо планет преносимо у целости..

Захваљујући ЈКП Медиана које је послало камион за пражњење подземних контејнера и нашем дивном пријатељима КК Нониус овај коњ је из шахте извучен без повреда.

Након свега остаје питање отворених шахти у граду у које осим људи упадају и животиње. Осим отворених шахти, отворено је и још једно питање - како је могуће да у нашем великом граду коњи ходају без чипова? Овај коњ има власника, а као и многи до сада које смо спашавали и овај је необележен. 

Важно је да знате да за овакве ситуације ми нисмо надлежни. Ми морамо да зовемо даље јер осим што нисмо надлежни немамо адекватну опрему. Удружење Зоо Планет не финансира град, али се готово увек нађемо животињама и суграђанима па је тако било и сада. Добробит животиња је нама увек на првом месту. Зато ћемо сада гласно покренути управо ту тему. Будите уз нас!


#   Ниш   коњ   Фејсбук   ЗОО Планет (орг)
@facebook @zooplanetnis @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима