Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Spasen konj koji je upao u šahtu u naselju Ledena stena

rssBookmark and Share

Niš 03.07.2022. Južna Srbija Info

"U subotu smo učestvovali u spasavanju konja koji je upao u otvoreni šaht na Ledenoj steni. Tri sata je bilo potrebno da se nađe oprema, ljudstvo i uspeli smo", kažu iz niškog udruženja Zoo Planet.

Foto: Zoo Planet Fejsbuk
Foto: Zoo Planet Fejsbuk

Saopštenje Zoo planet prenosimo u celosti..

Zahvaljujući JKP Mediana koje je poslalo kamion za pražnjenje podzemnih kontejnera i našem divnom prijateljima KK Nonius ovaj konj je iz šahte izvučen bez povreda.

Nakon svega ostaje pitanje otvorenih šahti u gradu u koje osim ljudi upadaju i životinje. Osim otvorenih šahti, otvoreno je i još jedno pitanje - kako je moguće da u našem velikom gradu konji hodaju bez čipova? Ovaj konj ima vlasnika, a kao i mnogi do sada koje smo spašavali i ovaj je neobeležen. 

Važno je da znate da za ovakve situacije mi nismo nadležni. Mi moramo da zovemo dalje jer osim što nismo nadležni nemamo adekvatnu opremu. Udruženje Zoo Planet ne finansira grad, ali se gotovo uvek nađemo životinjama i sugrađanima pa je tako bilo i sada. Dobrobit životinja je nama uvek na prvom mestu. Zato ćemo sada glasno pokrenuti upravo tu temu. Budite uz nas!

Komentara: 0


#   Niš   konj   Fejsbuk   ZOO Planet (org)
@facebook @zooplanetnis @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima