Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Тамара и Богдан крећу данас пешке до Ниша у акцији "Пружи корак" за децу оболелу од рака

rssBookmark and Share

29.10.2017. З.С. Јужна Србија Инфо

Двоје најбољих пријатеља, Тамара Кларић и Богдан Стевановић прећи ће 256 000 корака од Београда до Ниша, како би прикупили неопходна средства за завршетак дечијег хемато-онколошког одељења болнице у Нишу.

Тамара и Богдан крећу данас пешке до Ниша у акцији "Пружи корак" за децу оболелу од рака

Ево шта су Тамара и Богдан поручили на својим Фејсбук страницама..

Тамара, Фото: Фејсбук

-Од 30.10. до 6.11. Богдан Стевановић и ја ћемо пешачити од Београда до Ниша у акцији помоћи Националном удружењу родитеља деце оболеле од рака у изградњи хемато-онколошког одељења дечије клинике у Нишу. Свако ко од данас пошаље СМС поруку на 1150 ће по цени од 100 динара "купити" један од 256.000 корака које ћемо прећи до Ниша. На тај начин можете дати свој допринос изградњи овог важног одељења које ће немерљиво олакшати лечење малигних болести код деце из целог јужног региона Србије. Ходамо за живот! 

Богдан, фото: Фејсбук

-Зовем се Богдан Стевановић "Блогдан". По занимању сам писац, блогер и туристички новинар, а по опредељењу човекољубац, оптимиста и љубитељ животиња.

Овом хуманитарном шетњом желим да покажем колико поједнци могу да ураде за друштво а исто тако желим да укажем на то колико мало је потребно деци оболелој од рака да би показала колико много могу да буду јака. Њима требају бољи услови на клиникама, савременије лечење и љубав. Све остало могу сами. Они се са овом болешћу не боре јер су слаби, већ да би нама показали колико тако мали могу да буду јаки. Због тога овај пут за мене није изазов, већ част. Није дужност, већ мотивација. Да скренем пажњу на невине који не знају за страх, на то колика се јачина крије иза дечје крхкости, и колика снага стоји иза њихове младости. Јер ово јесте шетња за њих, али може бити и лекција за нас.

Нишлије ће на свој начин знати да дочекају ово двоје младих хуманих љиди и подрже акцију.

Подржи акцију, пошаљи СМС на 1150!

Коментара: 0


#   Клинички центар Ниш   НУРДОР удружење   хуманитарна акција   Дечије хемато-онколошко одељење   Тамара Кларић   Богдан Стевановић
@NURDOR @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима