Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Најбољи учитељ: Учитељица из Прокупља добитник Плакете Учитељског друштва Ниш

rssBookmark and Share

Прокупље 01.12.2021. Јужна Србија Инфо

Учитељица Основне школе „Никодије Стојановић Татко“ Љиљана Соколовић, добитник је Плакете Учитељског друштва Ниш.

Најбољи учитељ: Учитељица из Прокупља добитник Плакете Учитељског друштва Ниш

Поводом овог значајног и важног признања, којим је награђена, рекла је да оно не припада само њој, већ и свим њеним вредним ђацима, њиховим родитељима, али и колегама, које су увек уз њу.

-Ово је за мене највећа потврда да оно што радим са децом радим добро и квалитетно. Ово признање нас охрабрује да наставимо да корачамо добрим путем. Све награде, на бројним литерарним и ликовним такмичењима, али и свим осталим на којима су моја деца учествовала, стале су у ову плакету. Њихови успеси и резултати су део мене и нашег заједничког рада, који су помогли да добијем Плакету најбољег учитеља. Настављамо даље са истим амбицијама, али још већом вољом и жељом да будемо још бољи и да оно што радимо буде цењено, препознато и награђено, рекла је учитељица Љиљана Соколовић, поводом добијања једног од важних признања у просветном раду.

Она је додала да је за учествовање на Конкурсу, који је расписало ово друштво, било потребно да се комисији доставе резултати рада у протекле две школске године, са освртом на значајније активности и ангажовања.

-Веома сам почаствована што сам добила награду, јер она долази од мојих колега, а то има заиста посебну вредност. Још четворо наставника је понело ово признање, а у изузетном програму, поводом 140 година постојања Друштва, награде и захвалнице добитницима је уручио председник „УД НИш“ Станиша Костадиновић, истакла је учитељица Соколовић.

Иначе, Учитељско друштво Ниш је једно од најстаријих учитељских друштава у Србији и броји близу 1000 чланова и 60 школа чланица.


#   Прокупље   Никодије Стојановић Татко ОШ   Љиљана Соколовић   Учитељско друштво Ниш   Најбољи учитељ плакета
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима