Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Ускршњи вашар" у прокупачкој школи ОШ "Никодије Стојановић Татко" - окупљање и заједништво

rssBookmark and Share

Прокупље 03.05.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

У Основној школи "Никодије Стојановић Татко" у Новом Саду, "Ускршњи вашар" постао је не само традиција, већ и драгоцено окупљање за децу, родитеље и наставнике. Овогодишњи вашар, организован у оквиру школског дворишта, понудио је богатство рукотворина и креативних дела, насталих у рукама вредних основаца.

Фото: Град Прокупље
Фото: Град Прокупље

Ученички парламент и ученици нижих разреда активно су учествовали у организацији вашара, показујући предузетнички дух и креативност. На штандовима је било изложено разнообразних производа - од ускршњих корпица и украса за трпезу, до укусних ђаконија и оригиналних рукотворина.

Поред забаве и куповине, вашар је пружио значајне учне моменате за децу. Овде су учили важне животне вештине као што су дељење и заједништво, а сав новац прикупљен на вашару одлази у ђачки фонд. Учитељи, наставници, родитељи, али и баке и деке, учествовали су са љубављу у организацији и подршци овог догађаја.

"Ускршњи вашар" у ОШ "Никодије Стојановић Татко" није само привлечна манифестација за целу школу, већ и одлична прилика за заједништво, учење и размену. Ово зближавање деце, наставника и породица показује дубоку подршку и ангажованост школе у изградњи заједничке заједнице.

 


#   Прокупље   Никодије Стојановић Татко ОШ   Ускршњи вашар
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима