Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Уз међусобне оптужбе "ко је шта урадио и ко је потрошио више времена за говорницом", усвојен Програм развоја Ниша

rssBookmark and Share

Ниш 26.12.2018. З.С. Јужна Србија Инфо

На 31. седници, уз међусобну расправу "добрих старих политички буразера", дежурних "актера" опозиције и познатих, стално присутних бранитеља влсти, уз упадице и оптужбе, већином гласова нишких одборника, Скупштина града, усвојила је предлог Програма развоја Ниша за 2019. годину.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Први део данашње седнице, као и до сада, је облежен расправом и освртањем на предходне догађаје у Нишу, уз истицање (не)способности и критику актуелне власти са једне стране, и већ познате оптужбе са друге стране, "како ће протећи још много времена, да се поправи стање, какво је предходна власт оставила".

Градоначелник Булатовић, је више пута за скупштинском говорницом изразио неразумевање за понашање појединих опозиционара, покушавајући да докучи "зашто све гледају црно", када је по њему "у овом сазиву урађено доста тога (фабрике, путеви, смањен број незапослених..)

"Опозиција, ко опозиција", више или мање, је критиовала сваки потез градске власти, осврнувши се, у чему је предњачио Бранислав Јовановић, на прекомерно трошење новца из буџта и "крпљење" пропалих предузећа, а данашњу тему је назвао, "списком лепих жеља".

На крају је, већином гласова, усвојен предлог Програма развоја Ниша за 2019. годину, а као приоритет је истакнуто прикупљање техничке документације за уређивање будућих индустријских зона, изградњу Експо центра у Нишкој Бањи, проширење капацитета фабрике "Џонсон електрик", а посебно је наглашена потреба изградње комуналне и путне инфраструктуре, уз напомену, да ће за изградњу у 2019. години, бити издвојено милијарду динара више него до сада.

Коментара: 0


#   Ниш   Дарко Булатовић   Џонсон електрик   Бранислав Јовановић   изградња   Скупштина града Ниша   градска власт   опозиција   индустријска зона   Експо центар   Програм развоја Ниша
@DarkoBulatovic_ @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима