Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Здравствени центар у Врању добио седам аутомобила на поклон

rssBookmark and Share

Врање 17.12.2016. РТВ Врање, Јужна Србија Инфо

Здравствени центар Врање добио је седам аутомобила на коришћење од различитих донатора, а, пре свих, ''Симпо'' је дао два аутомобила.
Аутомобили су вишенаменски и користиће се, пре свега, за транспорт пацијената, нарочито у брдско планинским пределима, као и за службене намене.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

''Ово је резултат донаторске вечери и изузетно лепа вест за све нас. Ми се захваљујемо свима који су  препознали проблеме са којима се сусрећемо и који су нам на конкретан начин помогли. Возила која смо добили користиће сви, али најпре Дом здравља, Хитна помоћ и Кућна нега. Аутомобили су релативно нови, од 2011. године, на даље, а међу њима је и једно теренско потупно ново возило. Сва возила су регистрована и хвала људима добре воље'', рекао је директор Здравственог центра доктор Драган Величковић.

Начелници служби и одељења такође су се захвалили донаторима и људима добре воње. О старости постојећег возног парка у Здравственом центру Врање, довољно говори податак да је возило које се користи за транспорт пацијената који су на хемодијализи, прешло 550 хиљада километара.

''У Здравственом центру Врање покрећу се неке ствари са мртве тачке, по питању, хигијене, дисциплине и услова рада. Нема више неуговорених здравствених радника и сви који раде примају зараде. Ускоро ће бити још лепих вести, када је у питању опрема'', истакао је директор Величковић.

Коментара: 0


#   Врање   Дом здравља   Хитна помоћ   аутомобили   Драган Величковић   донација   санитет   Здравствени центар Врање
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима