Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zdravstveni centar u Vranju dobio sedam automobila na poklon

rssBookmark and Share

Vranje 17.12.2016. RTV Vranje, Južna Srbija Info

Zdravstveni centar Vranje dobio je sedam automobila na korišćenje od različitih donatora, a, pre svih, ''Simpo'' je dao dva automobila.
Automobili su višenamenski i koristiće se, pre svega, za transport pacijenata, naročito u brdsko planinskim predelima, kao i za službene namene.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

''Ovo je rezultat donatorske večeri i izuzetno lepa vest za sve nas. Mi se zahvaljujemo svima koji su  prepoznali probleme sa kojima se susrećemo i koji su nam na konkretan način pomogli. Vozila koja smo dobili koristiće svi, ali najpre Dom zdravlja, Hitna pomoć i Kućna nega. Automobili su relativno novi, od 2011. godine, na dalje, a među njima je i jedno terensko potupno novo vozilo. Sva vozila su registrovana i hvala ljudima dobre volje'', rekao je direktor Zdravstvenog centra doktor Dragan Veličković.

Načelnici službi i odeljenja takođe su se zahvalili donatorima i ljudima dobre vonje. O starosti postojećeg voznog parka u Zdravstvenom centru Vranje, dovoljno govori podatak da je vozilo koje se koristi za transport pacijenata koji su na hemodijalizi, prešlo 550 hiljada kilometara.

''U Zdravstvenom centru Vranje pokreću se neke stvari sa mrtve tačke, po pitanju, higijene, discipline i uslova rada. Nema više neugovorenih zdravstvenih radnika i svi koji rade primaju zarade. Uskoro će biti još lepih vesti, kada je u pitanju oprema'', istakao je direktor Veličković.

Komentara: 0


#   Vranje   Dom zdravlja   Hitna pomoć   automobili   Dragan Veličković   donacija   sanitet   Zdravstveni centar Vranje
@


 


[ Dodaj komentar ]