Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Načelnik Hitne pomoći u Vranju optužen za seksualno uznemiravanje medicinske sestre

rssBookmark and Share

Vranje 15.10.2019. Južna Srbija Info

Medicinska sestra vranjskog Zdravstvenog centra optužuje načelnika Hitne pomoći da joj se "dobacuje", da bi je kasnije preko SMS poruka pozivao na "večernje druženje".

Z C Vranje
Z C Vranje

Danijela Cvetković, medicinska sestra vranjskog Zdravstvenog centra, optužuje Slađana Stanisavljevića, načelnika Hitne pomoći, da joj se još od 2014. godine "dobacuje", da bi je kasnije preko SMS poruka pozivao na "večernje druženje". Kad je prema njenim rečima ona to odbila, počeo je "mobing".

Dok Stanisavljević tvrdi da je sve laž i da će iz moralnih razloga podneti ostavku, direktorka Zdravstvenog centra, kaže da će on svakako biti smenjen.

U međuvremenu, Danijela Cvetković je prebačena u Školski dispanzer i to u trenutku kada se cela priča "raširila" po Centru?

O svemu će odlučiti posebna Komisija, Ministarstvo i Zdravstvena inspekcija, a medicinska sestra, prema njenim rečima, potražiće pravdu na sudu.

Komentara: 0


#   Vranje   Hitna pomoć   mobing   seksualno zlostavljanje   Zdravstveni centar Vranje   Danijela Cvetković   Slađan Stanisavljević
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima