Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Политички ставови га умало коштали главе?

rssBookmark and Share

Алексинац 16.11.2014. Д. Остојић, Алексинац.Нет

Бобан Ранђеловић је десетак година у приватном бизнису, а од пре нешто више од годину дана и у политици. Све пословне битке је избегао без иједног озбиљнијег сукоба, у послу и даље нема непријатеље, али су га политички ставови умало коштали главе.

Политички ставови га умало коштали главе?

Пар дана након што је објавио Отворено писмо председнику општине Ненаду Станковићу, непознати починиоци су му исекли довод кочионог система. Да ли је реч о послатој политичкој поруци или не, остаје да се види након проналажења починиоца овог кривичног дела.

У интервјуу који сам урадио са Бобаном, покушао сам да сазнам неке занимљиве детаље.

Зашто га нико од локалних политичара није позвао да му понуди помоћ, како су реаговали његови страначки саборци и шта су суд и полиција преузели по овом питању.

И још пар занимљивих тема је покренуто, а уколико вас то занима послушајте овај интервју.

 

Овом приликом објављујемо и писмо које је било повод за ове догађаје:

 

Да ли сте задовољни господине Председниче?

Питање којим Вам се директно обраћам, као Председник једне водеће опозиционе странке, Председнику једне водеће позиционе странке, је ваљда питање које постављате сами себи сваког јутра.

Да ли погледате улице нашег града? Да ли свратите понекад у Дом Здравља (али да није преко реда)? Да ли изађете ван паузе у град, чисто да видите где седе ваши руководиоци?  Да ли се запитате где су нестали људи из овог града? Да ли видите, или можда не, просјаке на улици? Бескућнике? Целе зграде некадашњих успешних фирми, од којих су сада само рушевине?

Лепо је живети у удобној фотељи, у пресвученој мајци, са платом Председника, службеним аутом, возачем, армијом људи иза себе који живе за понеко обећање. Али, сада већ озбиљно постављам ово питање:

Да ли сте задовољни господине Председниче, Ненаде Станковићу?

Вероватно ни Ви не знате колико сте година Председник, али једно је сигурно, од када јесте, нама је све горе  и горе. И не сваљујте кривицу на друге, предходне; превише кратко их је било, били сте у главном Ви.

Поставите питање самоме себи. Да ли је било потребно 7 (седам) нових аутомобила, као трошак овом Алексинцу? Да ли је била потребна студија о стационарном саобраћају, која је коштала 500.000,00 динара, а неупотребљива је, и сада је се више нико и не сећа? Да ли је Алексинцу био потребан плато испред Дома Културе од 400.000,00 € (ово нагађам, јер мислим да нико жив не зна крајњу цифру овог платоа)? Да ли се питате како је људима који иду на дијализу у комбију, ког је Општина купила; али без климе, која је била једна од услова тендера? Да ли се питате куд нестадоше неколико милиона динара на име казни, која су јавна предузећа и установе платиле?

И не мислите да Вам све ово говорим јер сам жељан власти; не, жељан сам бољег и лепшег Алексинца, каквог се сећам из моје младости. Ви очигледно нисте човек ко га може учинити таквим. Без идеје и без жеље, Ви нисте човек кога видим на на челу општине.

Да, у праву сте господине Председниче; оцену дају људи на изборима, и верујем да ће једног дана та армија људи иза Вас, увидети да ИЗА Вас нема погледа на лепши, здравији, бољи и поштенији Алексинац.

Тај дан је већ близу.

Председник ООДС Алексинац
дипл. инг. Бобан Ранђеловић

Коментара: 0


#   Алексинац   ДС   јавна предузећа   Дом здравља   полиција   аутомобили   Бобан Ранђеловић   Ненад Станковић   интервју   отворено писмо   саботажа
@demokrate @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима