Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Гала концерт круна Летњег кампа балета

rssBookmark and Share

Врање 11.07.2019. Јужна Србија Инфо

Гала концертом у Дому војске у Врању завршен је пети Међународни летњи камп за уметничку игру "Summer Dance camp" Врање 2019. Концерт је био прилика да декан Факултета за инжењерски менаџмент, проф. др Владимир Томашевић, уручи плакете и захвалнице појединцима и колективима.

Гала концерт круна Летњег кампа балета

У име града Врања плакету је примио градоначелник др Слободан Миленковић, коју је потом у знак захвалности  предао балет мајстору Бахраму М. Јулдашеву из Русије.

Плакете су уручене и команданту 4. бригаде копнене војске, бригадном генералу Слободану Стопи,  директорки Дома ученика средњих школа Маји Ристић, као и представници Полицијске управе Врање, Милени Димитријевић, док је захвалницу добила Јасмина Прокић. Како се чуло ове године семинар је похађао рекордан број учесника, њих 46 – оро, углавном ученика основних и средњих балетских школа, плесних школа и клубова. Били су ту и студенти Института за уметничку игру и професионалци из Србије, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Немачке и Белорусије. Предавања су држали балет мајстор Бахрам М. Јулдашев из Русије, првакиња балета Народног позоришта у Београду, Ана Павловић, кореограф и педагог савремене игре Томек Померсбах из Пољске, кореограф и педагог савремене игре Огњен Вучинић из Хрватске. 

Камп се одржава већ пет година у Врању у организацији Института за уметничку игру, а под покровитељством Факултета за инжењерски менаџмент уз подршку града Врања, Дома војске и Дома ученика средњих школа.


#   Врање   студенти   Слободан Миленковић   балет   Дом војске Врање   професионалци   Балектски камп   Summer Dance camp Vranje
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима