Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Извођењем представе "Сладолед" отвара се Мала сцена нишког Народног позоришта

rssBookmark and Share

Ниш 29.02.2024. З. Стојнић, Јужна Србија Инфо

У петак, 1. марта, у 12 часова, Народно позориште у Нишу ће отворити своја врата за премијеру представе "Сладолед" на новоизграђеној Малој сцени. Овај догађај, који представља важан тренутак за нишку културну сцену, обележиће и присуство министарке културе Маjе Гојковић.

Извођењем представе "Сладолед" отвара се Мала сцена нишког Народног позоришта

Режију ове значајне представе потписује Спасоје Ж. Миловановић, познат по свом маштовитом приступу позоришту и креативном изражавању. "Сладолед" је дело које обећава да ће публику провести кроз низ емотивних комичних и интригантних момената, а режисер Миловановић најављује посебан доживљај за све присутне.

Министарка културе Маја Гојковић ће присуствовати отварању мале сцене и премијери као подршка развоју културе у Нишу и подршка стваралаштву младих уметника.

Њено присуство додатно наглашава важност овог догађаја и улогу коју уметност игра у културном идентитету једног града.

Кроз низ сцена о љубави, женама, мушкарцима, породици и деци, "Сладолед" доноси јединствену посластицу са укусом позоришта. Ова представа осваја срца својом аутентичношћу, хумором и дубоким порукама које носи. Сваки тренутак ове извођачке уметности пружа дубљи увид у људске односе и емоције, остављајући публику насмејану, али и размишљајућу.

"Сладолед" је представа која ће вас освојити својом топлином и шармом, остављајући вам сладак укус позоришне уметности који ћете желети да искусите изнова и изнова. Зато не пропустите прилику да се придружите публици и уживате у овом незаборавном позоришном догађају на Малој сцени Народног позоришта у Нишу.


#   Ниш   Маја Гојковић   Народно позориште   Мала сцена Народно позориште   представа Сладолед
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима