Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Кабаретски мушко женски односи

rssBookmark and Share

Прокупље 28.06.2014. ЈужнаСрбија.Инфо

У оквиру Културног лета у Прокупљу „Летња доза уметности“, у холу биоскопа Топлица одржана је представа „Женски разговори“ у режији Срђана Сиђе Живковића. Представа је веома лепо прихваћена од стране прокупачке публике, јер је тема о мушко- женским односима о којој се у њој говори увек и у свако време актуелна.

Кабаретски мушко женски односи

- „ Женски разговори“ је представа кабаретског типа и представља моје виђење Душковог скенирања мушко-женских односа. Драматизацијом је обухваћен цео опус Душка Радовића, нашег најбољег социолошког литерате, истакао је режисер и драматург представе „ Женски разговори“, Срђан Живковић.

Он је нагласио да му је књига овог песника „ Женски разговори“, послужила само као основа, а да су текстом обухваћени и његови афоризми и сва његова белетристчка анализа брака, љубави, боемије и очијукања.

- Користио сам и његове песме које су компоноване, али ништа тако добро публици на би могло да представи лепоту Радовићевих реченица, да није било добре глумачке екипе, која прокупачкој сцени ( и не само њој), даје нове могућности – подвукао је Живковић.

 razgovori2        

Културно лето, у организацији прокупачког  Дома културе биће настављено вечерас у 20 часова, концертом КУД „ Абрашевић“ у биоскопу „ Топлица“.  

 


#   Прокупље   Топлица река   представа   културно лето   Срђан Живковић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима