Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Таленти као Даворин Динић заслужују подршку града Ниша (ВИДЕО)

rssBookmark and Share

Ниш 13.01.2017. Јужна Србија Инфо, Град Ниш

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић састао се данас у Градској кући са Даворином Динићем, аутором кратког филма о Нишу у „Niš timelapse video“, који ће наш град наредне године представљати на фестивалу у Холивуду, као и на фестивалу у Тенесију.

Фото: Даворин Динић
Фото: Даворин Динић

Градоначелник је изузетно похвалио рад нашег талентованог уметника, глумца Позоришта лутака, који се бави и компоновањем, графичким дизајном, фотографијом, музиком и веб администрацијом. Он је нагласио да је Ниш јако поносан што у њему стварају овакви млади и талентовани људи, чији је рад најбоља промоција овог града. Градоначелник је нагласио да ће град Ниш подржати рад нашег суграђанина Даворина Динића, али и рад других талентованих људи који можда у овом моменту нису препознатљиви нишкој јавности.Овај филм на најбољи могући начин приказује лепоте Ниша и то је нешто што нас посебно радује, истакао је градоначелник.

Аутор филма Даворин Динић захвалио се градоначелнику на указаној части да са њим разговара у Градској кући. Он је нагласио да је Град Ниш њему одувек био најбоља инспирација и да је из његових лепота увек црпео додатне идеје за оно што ради. Динић је већ најавио нове пројекте за које верује да ће бити подједнако интересантни нишкој јавности.

ВИДЕО: You Tube, Даворин Динић

video...

Коментара: 0


#   Ниш   фестивал   филм   САД   Дарко Булатовић   Даворин Динић
@DarkoBulatovic_ @


 


[ Додај коментар ]