Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

На матуру без аутомобила: 50 одсто попуста у такси превозу за врањске матуранте до 9. јуна

rssBookmark and Share

Врање 22.05.2019. Јужна Србија Инфо

Министарство унутрашњих послова Републике Србије у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја од 15. априла до 9. јуна ове године, реализује пројекат ,,Матура 2019''. Циљ пројекта је подизање нивоа свести о безбедности матураната и свих грађана у време завршетка школске године и матурских прослава.

Cahersiveen
Cahersiveen

Пројекат је подржала и Агенција за безбедност саобраћаја кроз кампању "На матуру без аутомобила" у сарадњи са локалним Саветима за безбедност саобраћаја и удружењима таксиста, а са циљем да се обезбеди попуст за превоз матураната током прослава матура.

Тим поводом, градоначелник Врања Слободан Миленковић, који је и председник Савета за безбедност саобраћаја града Врања, одржао је састанак са представницима МУП-а и врањских удружења таксиста. Безбедност матураната, али и осталих учесника у саобраћају треба да буде на првом месту у овом периоду, тако да се већина такси удружења прикључила акцији.

Матуранти ће моћи да користе услуге такси превоза за 50 посто јефтиније код следећих такси удружења: Сити такси, Олд сити, Први такси, Бум такси, Хело сити, Хало такси, Хепи, Ок такси, Мој такси и Пинокио такси. На територији града је шест средњих школа које организују прославу матуре.

Коментара: 0


#   Врање   такси   МУП РС   матуранти   Слободан Миленковић   Агенција за безбедност саобраћаја
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима