Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Бесплатна правна помоћ - Стоп зеленашима

rssBookmark and Share

Ниш 11.11.2020. Јужна Србија Инфо

Центар за развој грађанског друштва ПРОТЕЦТА спроводи пројекат “Удружена и оснажена заједница против зеленашења” са циљем да се информишу, едукују и оснаже како грађани тако и институције у Нишу на тему зеленашења.

Бесплатна правна помоћ - Стоп зеленашима

Пројекат подржава Глобална иницијатива против транснационалног организованог криминала кроз Фонд отпорности. Поред информисања и истраживања искустава грађана везаних за зеленашење, едукације удружења и медија, умрежавања институција, као један од најважнијих циљева пројекта се издваја бесплатна правна помоћ за све грађане који имају проблем везан за зеленашење или су им потребне додатне информације и савети.

Сви заинтересовани грађани се могу јавити на телефон 060-14-111-80 за бесплатну правну помоћ током новембра и децембра месеца.

Зеленаштво је илегална активност, а зеленаши су обично део организованих криминалних група. Муштерије зеленаша су најчешће особе које из било ког разлога нису у могућности да узму легалан кредит у банци а због одређеног животног проблема су у финансијској потреби. Услови за позајмицу код зеленаша су неретко толико тешки да дужник до краја живота није у стању да врати дуг, а приликом наплате дуга од дужника зеленаши се често служе уценама, претњама или насиљем.

Коментара: 0


#   Ниш   зеленаштво   правна помоћ   Протекта удружење   позајмица
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима