Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Данас и сутра запрашивање против комараца

rssBookmark and Share

Нишка Бања 15.06.2015. Белами, Јужна Србија Инфо

Други третман сузбијања одраслих форми комараца на територији града Ниша обавља се данас, али биће настављен и сутра.

Фото: Белами
Фото: Белами

Данас екипе раде на територији ГО Нишка Бања, и то у централном парку, у парку испред хотела Зеленгора и дворишту храма „Св. Врача Козме и Дамјана“ у насељу Никола Тесла.

На територији ГО Медијана третирају се дрвореди у улицама Булевар Немањића, 7. јули, Булевар др Зорана Ђинђића, Јована Ристића, Вожда Карађорђа, Стевана Првовенчаног, Ћирила и Методија, Трг 14. октобар, Трг Павла Стојковића, Пријездина, Хајдук Вељкова, Ратка Вукичевића, Византијски Булевар, Драгише Цветковића, Сремска, Мајаковског, Николе Пашића, Наде Томић, Бранка Крсмановића, Париске комуне, Николе Коперника, Благоја Паровића и Народних хероја.

На територији ГО Пантелеј радови се изводе на излетиштима код пешачког моста у Брзом Броду, код Врежинског базена, спрудишту код водозахвата ЈКП „Наисус“, дворишту „Цркве Св. Пантелејмона“, дворишту дома ученика у улици Косовке девојке, уређеном делу Кеја Нишаве од моста Младости до ушћа Јелашничке реке и дрворедима у улицама Друге Пролетерске бригаде, Књажевачкој, Пантелејској и Косовке девојке.

Сутра ће на подручју ГО Медијана екипе третирати паркове Свети Сава, Чаир, на Тргу краља Александра, у улицама Николе Пашића, Обилићев венац, стари парк поред Нишаве од каменог моста до моста Младости, делове поред реке са густом вегетацијом и дворишта Саборне цркве и цркве Св. Три Јерарха у Брзом Броду.

На територији ГО Палилула радиће се у спомен парку Бубањ, парку код Железничке станице у дворишту Светиниколске цркве, деловима са густом вегетацијом на градским гробљима и насељима Милка Протић и 9. мај, као и дрворедима у улицама Станоја Бунушевца и на потезу између улица Димитрија Туцовића и Бубањих хероја.

На територији ГО Црвени крст радиће се у парковима Тврђава и испред зграде Универзитета, уређеном делу Кеја Нишаве од Каменог моста до моста Младости и Булевару Николе Тесле, у академском насељу Стеван Синђелић.

Екипе предузећа „Санит“, које је задужено за извођење третмана на терену су јутрос од 5 сати.

Из овог предузећа упозоравају грађане да не бораве на локацијама које ће бити третиране и да не изводе своје кућне љубимце. Упозоравају се и пчелари да предузму мере заштите пчелињих друштава.

Додатне информације у вези овог третмана комараца заинтересовани могу добити на бројеве телефона 018-258-019 и 018-243-876.

Коментара: 0


#   Нишка Бања   Свети Сава   Стеван Синђелић   комарци   запрашивање   Пантелеј   Димитрија Туцовића   ГО Пантелеј   Никола Тесла   ГО Палилула   Булевар Немањића   Византијски булевар   Обилићев венац
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима