Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Danas i sutra zaprašivanje protiv komaraca

rssBookmark and Share

Niška Banja 15.06.2015. Belami, Južna Srbija Info

Drugi tretman suzbijanja odraslih formi komaraca na teritoriji grada Niša obavlja se danas, ali biće nastavljen i sutra.

Foto: Belami
Foto: Belami

Danas ekipe rade na teritoriji GO Niška Banja, i to u centralnom parku, u parku ispred hotela Zelengora i dvorištu hrama „Sv. Vrača Kozme i Damjana“ u naselju Nikola Tesla.

Na teritoriji GO Medijana tretiraju se drvoredi u ulicama Bulevar Nemanjića, 7. juli, Bulevar dr Zorana Đinđića, Jovana Ristića, Vožda Karađorđa, Stevana Prvovenčanog, Ćirila i Metodija, Trg 14. oktobar, Trg Pavla Stojkovića, Prijezdina, Hajduk Veljkova, Ratka Vukičevića, Vizantijski Bulevar, Dragiše Cvetkovića, Sremska, Majakovskog, Nikole Pašića, Nade Tomić, Branka Krsmanovića, Pariske komune, Nikole Kopernika, Blagoja Parovića i Narodnih heroja.

Na teritoriji GO Pantelej radovi se izvode na izletištima kod pešačkog mosta u Brzom Brodu, kod Vrežinskog bazena, sprudištu kod vodozahvata JKP „Naisus“, dvorištu „Crkve Sv. Pantelejmona“, dvorištu doma učenika u ulici Kosovke devojke, uređenom delu Keja Nišave od mosta Mladosti do ušća Jelašničke reke i drvoredima u ulicama Druge Proleterske brigade, Knjaževačkoj, Pantelejskoj i Kosovke devojke.

Sutra će na području GO Medijana ekipe tretirati parkove Sveti Sava, Čair, na Trgu kralja Aleksandra, u ulicama Nikole Pašića, Obilićev venac, stari park pored Nišave od kamenog mosta do mosta Mladosti, delove pored reke sa gustom vegetacijom i dvorišta Saborne crkve i crkve Sv. Tri Jerarha u Brzom Brodu.

Na teritoriji GO Palilula radiće se u spomen parku Bubanj, parku kod Železničke stanice u dvorištu Svetinikolske crkve, delovima sa gustom vegetacijom na gradskim grobljima i naseljima Milka Protić i 9. maj, kao i drvoredima u ulicama Stanoja Bunuševca i na potezu između ulica Dimitrija Tucovića i Bubanjih heroja.

Na teritoriji GO Crveni krst radiće se u parkovima Tvrđava i ispred zgrade Univerziteta, uređenom delu Keja Nišave od Kamenog mosta do mosta Mladosti i Bulevaru Nikole Tesle, u akademskom naselju Stevan Sinđelić.

Ekipe preduzeća „Sanit“, koje je zaduženo za izvođenje tretmana na terenu su jutros od 5 sati.

Iz ovog preduzeća upozoravaju građane da ne borave na lokacijama koje će biti tretirane i da ne izvode svoje kućne ljubimce. Upozoravaju se i pčelari da preduzmu mere zaštite pčelinjih društava.

Dodatne informacije u vezi ovog tretmana komaraca zainteresovani mogu dobiti na brojeve telefona 018-258-019 i 018-243-876.

Komentara: 0


#   Niška Banja   Sveti Sava   Stevan Sinđelić   komarci   zaprašivanje   Pantelej   Dimitrija Tucovića   GO Pantelej   Nikola Tesla   GO Palilula   Bulevar Nemanjića   Vizantijski bulevar   Obilićev venac
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima