Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Хуманитарни концерт за лечење Николе Здравковића на Тргу краља Милана у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 24.08.2020. Јужна Србија Инфо

Нишлија Никола Здравковић тренутно се налази на лечењу у Турској. Он се већ две године бори са тумором на мозгу, а сада је своју шансу за излечење видео у болници у овој држави. Међутим, трошкови лечења су јако скупи. Николу и његову породицу само један дан кошта 500 евра. Чак су и многе анализе морали додатно да плате, јер оне које је имао из Србије ова болница није признала.

Хуманитарни концерт за лечење Николе Здравковића на Тргу краља Милана у Нишу

„Николи је преко потребна наша помоћ. Зато смо ми који га знамо одлучили да организујемо хуманитарну акцију на централном градском тргу. Одазвао се и „Фејк“ бенд, анимираће и друге колеге музичаре, па ћемо тако у среду 26. августа од 18 до 23 часа имати и мини концерт“, рекла је организатор Петра Врачевић .

Она је казала да ће Нишлијама бити јасно шта се дешава, јер су захваљујући људима добре воље успели и да направе велики транспарент. Биће постављена кутија, у којој ће свако моћи да донира новац, ко колико може.

„Позивам Нишлије да дођу и помогну Николи у овој борби. Такође желим да нагласим да они који се одазову нашој акцији, због актуелне ситуације са коронавирусом поштују дистанцу, да носе маске и да се придржавају свих осталих мера струке“, истакла је Петра и додала да ће уколико интересовање буде добро ову хуманитарну акција бити поновљена.

Ова млада Нишлијка, иначе Николина комшиница позива и власнике предузећа да се укључе како би се у што краћем року прикупило што више средстава за његово лечење.

Никола Здравковић је у свом окружењу познат по позитивности и осмеху који носи и у најтежим ситуацијама. Надамо се да ће се уз помоћ добрих људи Николи осмех вратити на лицу.

Уколико неко не може да дође, увек може да пошаље смс поруку и на тај начин помогне.

За Николин осмех! Будимо хумани!

Pomozimo Nikoli!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 844 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human844 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000732400-93

Uplatom na devizni račun: 160600000073282579
IBAN: RS35160600000073282579
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal


#   Ниш   концерт   лечење   хуманитарна акција   Трг краља Милана   Буди хуман организација   Никола Здравковић
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима