Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Humanitarni koncert za lečenje Nikole Zdravkovića na Trgu kralja Milana u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 24.08.2020. Južna Srbija Info

Nišlija Nikola Zdravković trenutno se nalazi na lečenju u Turskoj. On se već dve godine bori sa tumorom na mozgu, a sada je svoju šansu za izlečenje video u bolnici u ovoj državi. Međutim, troškovi lečenja su jako skupi. Nikolu i njegovu porodicu samo jedan dan košta 500 evra. Čak su i mnoge analize morali dodatno da plate, jer one koje je imao iz Srbije ova bolnica nije priznala.

Humanitarni koncert za lečenje Nikole Zdravkovića na Trgu kralja Milana u Nišu

„Nikoli je preko potrebna naša pomoć. Zato smo mi koji ga znamo odlučili da organizujemo humanitarnu akciju na centralnom gradskom trgu. Odazvao se i „Fejk“ bend, animiraće i druge kolege muzičare, pa ćemo tako u sredu 26. avgusta od 18 do 23 časa imati i mini koncert“, rekla je organizator Petra Vračević .

Ona je kazala da će Nišlijama biti jasno šta se dešava, jer su zahvaljujući ljudima dobre volje uspeli i da naprave veliki transparent. Biće postavljena kutija, u kojoj će svako moći da donira novac, ko koliko može.

„Pozivam Nišlije da dođu i pomognu Nikoli u ovoj borbi. Takođe želim da naglasim da oni koji se odazovu našoj akciji, zbog aktuelne situacije sa koronavirusom poštuju distancu, da nose maske i da se pridržavaju svih ostalih mera struke“, istakla je Petra i dodala da će ukoliko interesovanje bude dobro ovu humanitarnu akcija biti ponovljena.

Ova mlada Nišlijka, inače Nikolina komšinica poziva i vlasnike preduzeća da se uključe kako bi se u što kraćem roku prikupilo što više sredstava za njegovo lečenje.

Nikola Zdravković je u svom okruženju poznat po pozitivnosti i osmehu koji nosi i u najtežim situacijama. Nadamo se da će se uz pomoć dobrih ljudi Nikoli osmeh vratiti na licu.

Ukoliko neko ne može da dođe, uvek može da pošalje sms poruku i na taj način pomogne.

Za Nikolin osmeh! Budimo humani!

Pomozimo Nikoli!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 844 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human844 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000732400-93

Uplatom na devizni račun: 160600000073282579
IBAN: RS35160600000073282579
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal


#   Niš   koncert   lečenje   humanitarna akcija   Trg kralja Milana   Budi human organizacija   Nikola Zdravković
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima