Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Изложба ученичких радова са одсека за дизајн ентеријера и индустријских производа

rssBookmark and Share

Ниш 14.12.2022. Јужна Србија Инфо

Изложба ученичких радова са одсека за дизајн ентеријера и индустријских производа биће одрана у среду 14. децембар 2022. године у Галерији Нишког културног центру 13 сати,

Изложба  ученичких радова са одсека за дизајн ентеријера и индустријских производа

Уметничка школа у сарадњи са Нишким културним центром организује изложбу ученичких радова са одсека за дизајн ентеријера и индустријских производа у среду, 14. децембра, у галерији Нишког културног центра, са почетком у 13 часова. 
Ова изложба има афирмативни и промотивни карактер, уз жељу да се одсек за дизајн ентеријера и индустријских производа приближи млађој популацији, будућим ученицима, али и широј јавности. Посетиоци изложбе имаће прилику да се упознају са продуктима рада наставе стручних предмета, са интеракцијом смерова и корелацијом предмета: Пројектовање, Обликовање, Радионички рад и Моделовање, ученика другог, трећег и четвртог разреда. Смер дизајн ентеријера и индустријских производа је свеобухватан у смислу даљег школовања или самосталног рада у струци након завршене Уметничке школе. Стиче се основа за савремене послове у креативној грани, индустрији и стваралачки рад кроз програме на рачунару. Изложба је још један показатељ креативности и ентузијазма, како наших ученика тако и њихових наставника и школе.

 


#   Ниш   изложба   Нишки културни центар   дизајнери   Уметничка школа
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима