Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Јавни позив за достављање предлога за доделу највишег јавног признања Града Ниша награде ”11. јануар”

rssBookmark and Share

Ниш 06.12.2018. Јужна Србија Инфо

Награда ”11. јануар” је највише признање Града Ниша које се додељује за изузетна достигнућа која чине допринос афирмацији Града у привредним, друштвеним и другим областима значајним за Град Ниш.

Јавни позив за достављање предлога за доделу највишег јавног признања Града Ниша награде ”11. јануар”

Награда се састоји од дипломе, статуете ”Ослободиоцима Града Ниша” и новчаног износа и може се доделити појединцу или правном лицу из Ниша, појединачно или заједнички, без обзира на време и простор где је достигнуће остварено.

Предлог за доделу Награде ”11. јануар” може поднети сваки грађанин или правно лице. Предлог се подноси у писаној форми, са образложењем достигнућа које се предлаже за Награду. Уз предлог се прилаже и документација (радна биографија кандидата, два примерка публикованог дела, каталога, ЦД или ДВД, планови, пројекти или одговарајућа документација ако по природи ствари дело није могуће доставити, критике, стручна мишљења и сл.). Приложена документација се након одлучивања не враћа предлагачу.

Предлози се могу доставити од 01.12.2018. године до 15.12.2018. године, на адресу: Скупштина Града Ниша, Секретару Скупштине Града, са назнаком ”За Комисију за награде Града Ниша”, улица Николе Пашића број 24, или у електронској форми на e-mail: komisije.sg@gu.ni.rs

Коментара: 0


#   Ниш   Јужна Србија Инфо   Скупштина града Ниша   Награда 11. јануар   Скупштина града
@juznasrbija @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима