Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Како живе и раде студенти током пандемије вируса корона

rssBookmark and Share

Ниш 28.04.2021. Јужна Србија Инфо

Нишки културни центар ораганзује програм у среду 29. априла, посвећен животу и раду студената за време пандемије вируса КОВИД19.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

„Међу групама становништва, које је пандемија КОВИД 19 најтеже погодила, сигурно су и студенти, те је Нишки културни центар одлучио, да се својим радом, у оквиру Научнопопуларног програма, посвети и њима.

Програм је посвећен животу и раду студената за време КОВИДА 19, а  биће бити одржан у среду, 28. априла, у Малој сали Нишког културног центра, од 18 сати.

Осим Студентског парламента Универзитета у Нишу, у програму ће учествовати и клинички психолог из Ниша, Јелена Ђорђевић, која ће кроз разговор  потсетити студенте, да у овим тешким условима студирања, у сваком тренутку могу да се обрате Саветовалишту за младе Дома здравља у Нишу.

Позиву су се одазвали и продекани за студентска питања, Снежана Тошић, с Природно - математичког факултета и др Леонид Стиоменов с Електронског факултета, као и продекан за материјално - финансијско пословање и научно - истраживачки рад, доц. др Марко Димитријевић, с Правног факултета и још једном потврдили, да су и сада, у овим специфичним условима студирања, уз своје студенте.

Сви заинтересовани ће моћи да посете овај програм, а НКЦ ће испоштовати све Законом прописане мере због пандемије КОВИД 19.“


#   Ниш   студенти   Нишки културни центар   Јелена Ђорђевић   Коронавирус
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима