Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Kako žive i rade studenti tokom pandemije virusa korona

rssBookmark and Share

Niš 28.04.2021. Južna Srbija Info

Niški kulturni centar oraganzuje program u sredu 29. aprila, posvećen životu i radu studenata za vreme pandemije virusa KOVID19.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

„Među grupama stanovništva, koje je pandemija KOVID 19 najteže pogodila, sigurno su i studenti, te je Niški kulturni centar odlučio, da se svojim radom, u okviru Naučnopopularnog programa, posveti i njima.

Program je posvećen životu i radu studenata za vreme KOVIDA 19, a  biće biti održan u sredu, 28. aprila, u Maloj sali Niškog kulturnog centra, od 18 sati.

Osim Studentskog parlamenta Univerziteta u Nišu, u programu će učestvovati i klinički psiholog iz Niša, Jelena Đorđević, koja će kroz razgovor  potsetiti studente, da u ovim teškim uslovima studiranja, u svakom trenutku mogu da se obrate Savetovalištu za mlade Doma zdravlja u Nišu.

Pozivu su se odazvali i prodekani za studentska pitanja, Snežana Tošić, s Prirodno - matematičkog fakulteta i dr Leonid Stiomenov s Elektronskog fakulteta, kao i prodekan za materijalno - finansijsko poslovanje i naučno - istraživački rad, doc. dr Marko Dimitrijević, s Pravnog fakulteta i još jednom potvrdili, da su i sada, u ovim specifičnim uslovima studiranja, uz svoje studente.

Svi zainteresovani će moći da posete ovaj program, a NKC će ispoštovati sve Zakonom propisane mere zbog pandemije KOVID 19.“


#   Niš   studenti   Niški kulturni centar   Jelena Đorđević   Koronavirus
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima